Nieuws Actueel

Borsten mogen gezien worden: push-up bikini steelt de show

Bram de Vrind 3 juni 2014

De push-up bikini gaat deze zomer de show stelen op de Nederlandse stranden. Dat voorspelt Bikinioline.nl. Marielle van Werven van Bikinionline.nl ziet duidelijk trends in zoekverkeer via zoekmachines als Google. "We zien jaar op jaar meer vrouwen naar een push-up bikini zoeken en andere type bikini's zoals de bandeau bikini voorbij streven. Borsten mogen gezien worden."Een push-up bikini bevat vaak cups die voorzien zijn van luchtkussentjes. Die luchtkussentjes zijn uitneembaar. Andere modellen werken met gels of gewatteerde 'paddings'.

Bikinionline ziet jaarlijks verschillen tussen welke bikini's populair zijn. De fringe bikini die in 2013 hoog scoorde is op zijn retour. De fringe bikini is een bikini - vaak in felle kleuren - met allerlei rafeltjes. "Die rafeltjes leiden maar af. In 2014 gaat het weer om de borsten", aldus Bikinionline.

Dat grotere borsten hot zijn is niet verwonderlijk, aldus de webshop. "Op de catwalk wordt al de trend gesignaleerd dat borsten van modellen groter worden. Wat natuurlijk ook helpt zijn al die bikini beelden op het WK voetbal. Braziliaanse meiden laten hun borsten graag uitkomen en dat werkt natuurlijk aanstekelijk."