Nieuws Actueel

Bouw bedrijvencomplex in Enschede kan beginnen

Van onze redactie 14 augustus 2015

Pebem Vastgoed

Het gaat om veertien bedrijfsunits met een oppervlakte van tussen de 45 en 210 vierkante meter.

kleine zelfstandigenDoelgroep van het bedrijfscomplex vormen kleine zelfstandigen die nu veelal vanuit huis werken, maar die verder willen professionaliseren.Het bedrijfsverzamelgebouw komt op een kavel van ruim 2000 vierkante meter aan de Gasfabriekstraat te staan.

ZichtlocatieAan de voorkant van het complex komen op de begane grond de vier grootste units van 140 vierkante meter. Op de verdieping hebben de ruimtes een oppervlakte van 70 vierkante meter. Deze zijn bedoeld voor ondernemers die hun bedrijf willen vestigen op een zichtlocatie, met extra ruimte voor een kantoor of showroom. Aan de achterkant komen tien bedrijfsruimtes met een oppervlakte van 45 en 70 vierkante meter.

OktoberNu de vergunningen binnen zijn, kan de bouw zo snel mogelijk beginnen. Naar verwachting is dat in oktober. De verkoop van de bedrijfsunits is in handen van Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars. De verantwoordelijke makelaar was onbereikbaar om antwoord te geven op de vraag hoe de verkoop van de bedrijfsruimtes verloopt.

Foto: Pebem Vastgoed