Nieuws Actueel

Brabantse ondernemers in spotlights met startersprijs

Gemeente Roosendaal wil het ondernemerschap meer promoten door dit jaar voor het eerst de Roosendaalse Startersprijs uit te reiken. "Voor starters was er nog geen prijs en dat terwijl juist voor deze ondernemers een extra stimulans van enorme meerwaarde is", vertelt Chantal van Spaendonck, projectleider StartersCentra West-Brabant, in een interview met Nieuws.nl.

Van onze redactie 21 maart 2016

Zzp algemeen

Van éénpitters tot MKB-bedrijven, het aantal ondernemers dat een bedrijf is gestart in de Gemeente Roosendaal is de afgelopen jaren gegroeid. Om deze nieuwe ondernemers een duwtje in de rug te geven, hebben StartersCentra West-Brabant, de Gemeente Roosendaal, Rabobank Zuidwest-Brabant en Startersdagen.com de Roosendaalse Startersprijs in het leven geroepen.

Het is echter niet de eerste keer dat zo'n prijs wordt uitgereikt in Nederland. Veel andere gemeenten in Nederland moedigen ondernemers al aan op deze manier.

Wil jij nou kans maken op deze prijs, dan moet je aan de volgende eisen voldoen;

1. Je bent jouw onderneming maximaal vijf jaar geleden gestart2. Jouw onderneming bevindt zich in de Gemeente Roosendaal, inclusief de dorpskernen Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw en Wouwse Plantage3. Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Inschrijven kan tot 1 april 2016 (geen grap) op de website van de StartersCentra West-Brabant.