Nieuws Actueel

Brabo zingt briljante sollicitatievideo

Bram de Vrind 9 juli 2015

Jeremy husmann solicitatie video 335

Na ruim honderd afwijzingen en een avond met een paar drankjes besloot Jeremy Husmann het over een andere boeg te gooien. De werkloze Brabander zong een aangepaste tekst van het nummer 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij in op video. Met succes: de beelden gaan als een lopend vuurtje over het internet.

"Omdat ik na ruim 100 sollicitaties nog steeds geen baan heb. Omdat het tegen middernacht is en ik het wettelijk toegestane alcoholpromillage reeds heb overschreden. Omdat ik de wanhoop nabij ben. Mijn originele kijk op een open sollicitatie. Mijn variant op Claudia de Breij's 'Mag ik dan bij jou?'", kondigde de communicatieprofessional aan op Facebook. "Deel het met al je vrienden. Om mij te helpen. Of natuurlijk om je te bescheuren op een feestje", voegde hij daaraan toe.

Zijn oproep kreeg massaal gevolg. De video werd binnen twee dagen ruim 18.000 keer bekeken en 375 keer gedeeld. Verschillende nieuwssites hebben de briljante video van Husmann opgepikt.

Werkgevers die een mooie vacature voor de Brabander in de aanbieding hebben, kunnen hem bellen of mailen. Meer info op LinkedIn.

//

Omdat ik na ruim 100 sollicitaties nog steeds geen baan heb. Omdat het tegen middernacht is en ik het wettelijk toegestane alcoholpromillage reeds heb overschreden. Omdat ik de wanhoop nabij ben. Mijn originele kijk op een open sollicitatie. Mijn variant op Claudia de Breij's 'Mag ik dan bij jou?' Deel het met al je vrienden. Om mij te helpen. Of natuurlijk om je te bescheuren op een feestje.Kijk voor meer informatie op: nl.linkedin.com/in/jeremyhusmannContacteer me via 06-44023939 of jeremyhusmann@hotmail.comDeel je 'm op Twitter? Gebruik #MagIkDanBijJou in je bericht

Posted by Jeremy Husmann on dinsdag 7 juli 2015