Nieuws Actueel

Briljante bedrijfsuitjes over de grens

Lotte Grimberg 9 februari 2015

Het jaarlijkse bedrijfsuitje gaat meestal gepaard met drank, eten en oer-Hollandse gezelligheid. Maar heb je weleens over een bedrijfsuitje over de grens nagedacht? Dan zijn collega's pas echt van elkaar afhankelijk. Hier wat inspiratie op om je bedrijfsreisje onvergetelijk te maken.

1. Paintballen in het grootste paintballpark ter wereldElkaar lekker neerknallen! Het perfecte middel om al je frustraties veroorzaakt door die vervelende collega eens even om te zetten in doelgericht schieten. In Californië kan je terecht op 's werelds grootste paintballpark. Het park heeft maar liefst 19 verschillende velden om je op te vermaken.

2. Grootste ballenbak ter wereld bezoekenIn het Kerry Hotel in Shanghai is de grootste ballenbak ter wereld te vinden. Voor zowel kinderen als volwassenen. Het zwembad is 25 bij 12,5 meter en is met precies 1 miljoen ballen gevuld. De bedoeling is dan natuurlijk wel dat je er niet eentje meeneemt als souvenirtje.

3. Bouw met zijn allen een igloVoor een frisse blik op de samenwerking is een reisje naar de Alpen ideaal. Om dan ook nog eens de samenwerking te stimuleren, is er natuurlijk niks leuker dan het bouwen van een iglo.

4. Ga op bierspaHelemaal uitgerust en relaxed weer aan het werk gaan na een bedrijfsreisje? Kies voor de bierspa in Praag! En what happens in Praag, stays in Praag.

5. Racen in MissouriWil je graag dat jouw team een tandje sneller werkt? Neem ze dan mee naar de Go-Kartbaan in Missouri. Het personeel zal niet alleen een stuk sneller worden, maar ook angsten overwinnen.