Nieuws Actueel

Business Tour met 'toys for boys'

Van onze redactie 26 juni 2015

Business Tour Twente Toma Tudor

De auto's zijn divers, net als de deelnemers aan de rally over ruim 150 kilometer door het Twentse land. Of rally, het is meer een behendigheidsrit. Even behendig zijn niet alle tachtig equipes; zo is er een Porsche die een Ferrari in de flank raakt en gaat een andere Porsche met een deuk in het achterspatbord terug naar het verhuurbedrijf.

SchadeHet hoort er allemaal bij. De verzekering dekt de schade, al mag ook de mentale averij niet worden onderschat. Want verreweg de meeste deelnemers aan de rally voor het goede doel vertroetelen hun klassieker als was het hun eerstgeborene.

GoudOrganisator Frank ten Bokum van het bureau Because maakt tijdens de maaltijd de uitslag bekend. Bij de onervaren rijders wint de equipe van Olaf ten Thij en Sylvia Pels. Bij de ervaren rijders gaat het goud naar Koos en Miriam van Essen. De opbrengst voor het goede doel - Villa Joep (fonds tegen neuroblastoom) - bedraagt 16.385 euro. De maaltijd wordt rond zonsondergang afgeblust met Radler van de tap. Bevat slechts 2 procent alcohol, dus één glas mag.

Bekijk hier het fotoalbum.

Foto: Toma Tudor