Nieuws Actueel

Cees van Wijk van Terrassendachmeister: 'Een tevreden klant is de beste reclame die je kunt hebben'

Van onze redactie 6 oktober 2015

Jeroen Breukels Annina Romita

Ze gaan er eens goed voor zitten onder een van de vele veranda's in de showroom aan de Nijverheidsstraat in Oldenzaal. Joost Breukels, Lennard Kapoen, Cees van Wijk en Linda Horsthuis willen na een jaar 'Oldenzaal' hun verhaal wel doen.

Nieuwe plek "We wisten echt niet wat we konden verwachten op onze nieuwe plek, daarom hebben we onze komst naar de stad vorig jaar een beetje stilgehouden", zegt verkoopmanager Joost Breukels. "We wilden vanuit Tiel en Helmond, waar we ook vestigingen hebben, uitbreiden naar dit deel van Nederland. Het grote voordeel is dat we hier met Duitsland een groot achterland hebben, Oldenzaal is uitstekend bereikbaar want we zitten vlakbij de snelweg. Verasol, ons huismerk, is van Duitse makelij en het zal dan ook niemand verbazen dat 60 procent van onze huidige klantenkring uit Duitsers bestaat. Daarmee bewijzen we meteen dat niet alles in Duitsland goedkoper is", zegt Breukels lachend.

Riante pandMaar meer en meer weten Nederlanders de weg naar de Nijverheidstraat ook te vinden. In het riante pand kunnen klanten al meteen zien wat het bedrijf letterlijk in huis heeft. "Veel mensen hebben de laatste jaren grote verbouwingen aan hun woning uitgesteld door de crisis. Met onze veranda's of tuinkamers kun je op een eenvoudige en relatief goedkope wijze, in drie prijsklassen, toch je huis verfraaien", zegt projectleider Lennard Kapoen.

ShowroomBedrijfsleider Cees van Wijk knikt instemmend. "Wij bieden een snelle en betaalbare oplossing. Klanten kunnen hier in de showroom zelf ervaren en voelen hoe hun veranda of carport eruit komt te zien. Soms geven we adressen mee van klanten die al een complete tuinkamer of veranda van ons hebben. Dan kunnen ze met eigen ogen zien en beleven hoe het er bij hen ook uit kan komen te zien. Die beleving is voor ons van eminent belang."

Mond-tot-mondreclameNu het eerste jaar goed is afgesloten durven ze met vertrouwen vooruit te kijken. "We gaan de komende jaren nog meer inzetten op het veroveren van de Nederlandse markt. Dat doen we met gerichte campagnes, maar ook door mond-tot-mondreclame. Een tevreden klant is de beste reclame die je kunt hebben en het is onze taak om mensen tevreden te maken en te houden", zeggen Van Wijk en Kapoen.

Terrassendachmeister, Nijverheidsstraat 52a, 7575 BK Oldenzaal, 0541- 753060 www.terrassendachmeister.nl en info@terrassendachmeister.nl

Foto: Annina Romita