Nieuws Actueel

Chocoladeverkoopster opent nieuwe winkel in Winterswijk na verwoestende brand

Van onze redactie 13 februari 2015

BrandDe Gelselaarse Meinen had een chocolaterie aan de Willinkstraat, maar die werd begin december gesloten na een brand in het appartement boven de winkel. Het pand wordt gestript en opnieuw opgebouwd. Dat gaat nog maanden duren. Het wordt eind mei of begin juni voor de winkel weer klaar is om open te gaan.” Tot die tijd gaat Meinen in de zaak van Kasper Paul, want die stopt eind februari met de winkel.

Niet zekerMeinen is nog niet zeker over wat ze gaat doen wanneer haar oude pand weer opgeknapt is. "Ik weet nog niet of ik daar blijf of terugga naar mijn oude pandje. Ik blijf het gebak van Kasper Paul verkopen en ook het brood van bakker Nijman uit Winterswijk dat Kasper Paul nu ook verkoopt. En de lunchroom blijft ook. Als ik terugga naar het oude pandje heb ik voor een lunchroom geen ruimte.”

OpeningKasper Paul sluit op zaterdag 28 februari de deuren. Na een snelle verbouwing opent Meinen op vrijdag 6 maart de deuren weer. De winkel gaat 3B heten, refererend aan brood, banket en bonbons. „Chocolaterie dekt de lading niet meer.”

Lees hier ook: Chocolaterie Wenters in Winterswijk stopt mogelijk na verwoestende brand

Foto: Hollandse Hoogte