Nieuws Actueel

Continental roept Eline uit tot WK-babe 2014

Bram de Vrind 3 juni 2014

Continental doet een Unoxje. De bandenproductent in navolging van de Unox-babe zijn eigen Conti-meisje uitgeroepen. Aanleiding was de eerste WK-duik die bandenproducent in Scheveningen organiseerde. De deerne in kwestie droeg een vrolijk gebloemde bikini en luistert naar de naam Eline.

Continental hield dit weekend zijn eerste ContiCabana dag, in het licht van het WK in Brazilië. Onderdeel van de middag in Scheveningen was de WK-duik. "Geen WK Duik compleet zonder het uitroepen van een Conti meisje", aldus de bandenkoning. De bandenproducent kopieert met de actie de Unox-babe die De Telegraaf jaarlijks spot tijdens de Nieuwjaarsduik in Scheveningen.

VleeskeuringDe Unox-babe voor dit jaar is Fleur Bol Raap uit Rotterdam. Unox liet in een interview met DeOndernemer.nl weten dat het niet blij is met de jaarlijkse 'vleeskeuring'. "Wij zien de Nieuwjaarsduik als familie-evenement. Het moet geen keuring van mooie dames worden", aldus een woordvoerster.

Geen WK Duik compleet zonder het uitroepen van een Conti meisje. De keuze is gevallen op… Eline! Goede keuze, toch? pic.twitter.com/NDBAFOfyeX

— Continental NL (@Continentalnl) 1 juni 2014