Nieuws Actueel

Crowdfundmarkt lanceert vergelijk-optie

Lotte Grimberg 21 augustus 2015

Het aanbod crowdfundingprojecten in Nederland is de afgelopen maanden sterk toegenomen. Op dit moment staan op Crowdfundmarkt meer dan 100 projecten online, aangeboden door de meer dan 40 crowdfundingplatformen.

Het vergelijken van projecten van verschillende platformen is voor potentiële investeerders lastig. Elk platform presenteert de projecten op geheel eigen wijze en informatie wordt niet uniform verstrekt.

Vergelijk-optieOm toch projecten van verschillende platform makkelijk met elkaar te kunnen vergelijken introduceert Crowdfundmarkt, als eerste in Nederland, een vergelijk-optie. Door middel van deze vergelijk-optie kunnen projectdetails naast elkaar worden weergegeven. In één overzicht kunnen projecten onderling vergeleken worden op bijvoorbeeld looptijd, rente, doel van de investering en organisatievorm.

Met de introductie van de vergelijk-optie wil Crowdfundmarkt de markt van crowdfunding inzichtelijker te maken en de drempel voor potentiële investeerders in crowdfunding verlagen.

Naast de mogelijkheid projecten te vinden en te vergelijken biedt Crowdfundmarkt ook inzicht in de cijfers van de markt van crowdfunding