Nieuws Actueel

Daten voor ondernemers 2.0

Lotte Grimberg 23 oktober 2014

Your Navigator steekt zichzelf in een nieuw jasje. De 2.0 versie helpt ondernemers op weg door hen via een online platform te koppelen aan ervaren ondernemers.

De ervaren ondernemers worden gezien als mentoren, die prangende vragen kunnen beantwoorden. Voor een periode van maar liefst zes maanden zijn de twee ondernemers aan elkaar gekoppeld.

MentorUit onderzoek van de KvK is gebleken dat startende ondernemers meer kans maken om te overleven als ze hulp krijgen van een mentor. Volgens Eric Leenderts, voorzitter van Stichting Your Navigator, is het daarom van belang om ervaren en startende ondernemers met elkaar te matchen. Zo is er volgens hem voor iedereen meer kans op succes.

Platform"Ondernemers zoeken hun ideale sparringpartner zelf en kunnen zo veiliger en makkelijker bepalen of het klikt. Daarmee is het laagdrempeliger en meer op maat dan het oude offline traject. Voor zover wij weten is dit het enige onafhankelijke, professionele digitale platform in Nederland dat op deze manier ondernemers en mentoren verbindt", aldus Eric Leenderts.

LanceringDe officiële lancering van het online platform Your Navigator is op 23 oktober om 18:00 uur tijdens de bitterballenborrel in het Ibis hotel aan de Wijnhaven 12 in Rotterdam.