Nieuws Actueel

De 11 meest bizarre patenten

Lotte Grimberg 19 augustus 2014

Miljoenen verdienen met jouw uitvinding. Het is de droom van vele 'genieën' om in de voetsporen te treden van de uitvinder van de wasknijper, de microscoop of de flitspaal. Maar een geniale uitvinding creëren klinkt makkelijker dan dat het is, zo vond ook alletop10lijstjes. Hoe moeilijk het bedenken van een goede uitvinding is, blijkt uit de volgende elf bizarre patenten.

1. Het anti-eet masker. Vergeet niet de sleutel van het slotje weg te gooien, want anders is de verleiding misschien te groot om alsnog de koekdoos leeg te eten.2. Apparatus for Facilitating the Birth of a Child by Centrifugal Force. Breng je kind sneller ter wereld met deze 'veilige' uitvinding. De barende vrouw wordt vastgebonden op de tafel waarna deze gaat draaien. Door de g-krachten komt het kind makkelijker ter wereld. En wees gerust want het kind wordt tijdens het draaien opgevangen door een net. Toch bang dat er iets misgaat? Er is altijd nog een handrem aan boord.

3. Brain Buzzer.Moe op het werk? Met deze uitvinding is dat einde verhaal. Met één beet op de Brain Buzzer worden er vibraties naar de hersenen gestuurd, waardoor je weer wakker en alert bent. 4. Winderigheid deodorant.Nooit meer last van vies ruikende scheten met deze uitvinding uit 2000.5. Hondenparaplu.Houd je hond fris en droog met de hondenparaplu.6. Kuslapje.Doe het altijd veilig! Gebruik een kuslapje. Op deze manier heb jij tijdens een kus geen kans meer op herpes, hepatitis B of syfilis.7. Lap-Dance onderbroek.Heren dit is voor jullie een speciale Lap-Dance onderbroek. Uitgerust met een gat op de juiste plek en een handig doekje om de vloeistoffen op te vangen. 8. Horloge met levensverwachting.Altijd handig, een horloge die aangeeft hoelang je nog te leven hebt. 9. De betere variant van de muizenval.Staat de muis op de trigger, dan is het einde verhaal. De uitvinder van deze muizenval kwam erachter dat de uitvinding ook erg geschikt zou zijn als anti-inbraak systeem. Werd de deur open gedaan, dan kreeg de gene aan de deur direct een kogel door zijn of haar hoofd.10. Stringluier.Zo'n gigantische luier staat natuurlijk niet netjes. Vandaar dat Mary Maalouf op het idee van de stringluier kwam. Netjes en praktisch.11. Zwangerschap strandstoel.Helemaal egaal bruin worden en zwanger zijn tegelijk? Het kan volgens dit patent. Een gat voor zowel je buik als je hoofd zorgt ervoor dat jij rustig je rug kan laten bruinen.