Nieuws Actueel

De 6 slechtste kerstpakketten ooit

Lotte Grimberg 8 december 2014

De kerst staat voor de deur. Tijd om op zoek te gaan naar het perfecte kerstpakket voor alle werknemers. Om er een gegarandeerd succes van te maken, helpen wij je een handje op weg.

De jaarlijkse kartonnen doos vol met voedsel is een standaard geworden. Wil je dit jaar origineel uitpakken en je werknemers verrassen? Let er dan in ieder geval op dat je de volgende zes items niet in het kerstpakket stopt.

1. Een kortingsbon, die enkel en alleen uitgegeven kan worden bij jouw bedrijfAls werkgever kan je het misschien zien als een win-win situatie, maar een echt liefdevol gebaar is het niet.

2. Boek voor zelfreflectieMet andere woorden zeg je zo tegen je werknemer: 'je bent niet echt goed in het leven, hier een boek om je te helpen.'

3. Marihuana De sfeer wordt er hoogstwaarschijnlijk een stuk relaxter van. Maar als werkgever moet je er toch rekening mee houden, dat niet iedereen gelukkig wordt met een joint in hun kerstpakket.

4. Vibrator voor de vrouwen, glijmiddel voor de mannenDeze werkgever wilde zijn werknemers verrassen met een spannend kerstpakket. Vrouwelijke werknemers troffen in hun kerstpakket een vibrator aan en de mannen mochten zich gelukkig prijzen met een pot glijmiddel.

5. OntslagbriefEen ontslagbrief verstoppen in het kerstpakket is niet de meest nette manier om afscheid te nemen van een werknemer. Maar de fles wijn kan voor wat verzachting zorgen.

6. Levende kreeftEen familie in Arnhem ontving vorig jaar een wel heel bijzonder kerstpakket. Na het openen van de doos bleek er een levende kreeft in te zitten.