Nieuws Actueel

De Boer nieuwe voorzitter NVM Business

Rik Nizet 14 mei 2014

Marcel de Boer (51) is dinsdag tijdens de ledenvergadering van NVM Business benoemd tot nieuwe voorzitter van de vakgroep NVM Business. De Boer treedt ook toe tot het Algemeen Bestuur van de NVM. Daarnaast zijn de heren Robert Kok en Patrick Haavekost toegetreden tot het bestuur.

Marcel de Boer is werkzaam als algemeen directeur bij Troostwijk. Hij heeft uitgebreide ervaring in diverse managementposities bij verschillende bedrijven. Als manager bij ING was hij verantwoordelijk voor de vastgoedportfolio Nederland en deed hier o.a. aan- en verhuur en aan- en verkoopactiviteiten. Marcel de Boer is een echte professional met diepgewortelde kennis en visie over de vastgoedbranche. Daarnaast is hij nauw betrokken bij alle ontwikkelingen op taxatiegebied. Deze eigenschappen maken Marcel van grote waarde voor NVM Business.

Tot het nieuwe bestuur treden ook toe Robert Kok en Patrick Haavekost. Robert Kok (38) is managing director bij Colliers International te Eindhoven. Robert heeft ruime ervaring als adviseur en makelaar in commercieel vastgoed met een voorkeur voor kantoren en zorgvastgoed.

Patrick Haavekost (43) is zelfstandig consultant bij STAED Vastgoed Adviseurs met een focus op advies en taxaties van binnenstedelijk commercieel onroerend goed. Daarnaast is hij RICS-lid met een zetel in de APC-commissie en lid van het college van beroep SVM-NIVO.

VakgroepbestuurHet vakgroepbestuur van NVM Business bestaat met deze nieuwe toetredingen thans uit Marcel de Boer, Tjeerd de Boorder, Hans Bulthuis, Robert Kok en Patrick Haavekost.