Nieuws Actueel

De meest gelezen managementboeken van 2015

Eveline Meijer 30 december 2015

Managementboeken 2015 Meestgelezen

Ieder jaar verschijnen er weer talloze boeken over management en alles wat daarbij hoort. Maar beslissen welke je dan leest, is niet eenvoudig. Managementboek.nl heeft een lijst gemaakt van de meest gelezen managementboeken van dit jaar, zodat die keuze wat eenvoudiger wordt.

Het meest gelezen managementboek van 2015 is "Waar een wiel is, is een weg" van Jaap Bressers. Het boek vertelt je hoe je meer plezier krijgt in hetgeen wat je doet en hoe je meer uit anderen kunt halen. Dit alles in persoonlijke, korte verhalen met een flinke dosis humor en emotie.

Opnieuw goed gelezen "De Wet van Snuf" was in 2014 het best verkochte managementboek van het jaar, nu staat het op een tweede plaats. In het boek vertelt auteur Jos Burgers waarom goede relaties beginnen met geven. Dit doet hij aan de hand van praktijkvoorbeelden en hij vertelt je de 26 belangrijkste manieren van geven.

Top 5 Andere boeken die dit jaar veel gelezen werden, waren "Verdraaide organisaties" van Wouter Hart en Marius Buiting, "Exponentiële organisaties" van Samil Ismail en Yuri van Geest, en "Management control – Dynamisch balanceren tussen basis op orde en innovatie" door Maurice Franssen en Michelle Arets.

De volledige lijst is te vinden op managementboek.nl. Nieuwsgierig naar andere managementboeken om te lezen? Bekijk dan dit lijstje eens.