Nieuws Actueel

Dé vacature voor adrenalinejunkies: achtbaantester

Lotte Grimberg 28 juli 2015

De ideale vakantiebaan biedt zich aan, achtbaantester. De site uitmetkorting.nl zoekt een achtbaanliefhebber die in de zeven grootste pretparken in Nederland achtbanen wil testen. Enige kanttekening: het werk is vrijwilligerswerk, maar je krijgt er wel een hele boost adrenaline voor terug.

"Gelukkig hoef je dit klusje niet alleen te doen: je krijgt voor elk attractiepark twee toegangskaartjes", meldt de site. Je kan dus zelf kiezen wie jouw partner in crime wordt.

Uitmetkorting.nl wil niet alleen aan kunnen geven waar je goedkoop naar binnen kunt, maar ook waar de bezoeker waar voor zijn geld krijgt.

Slecht ter beenNaast de reguliere achtbaantester is de site ook nog op zoek naar wat specifiekere achtbaantesters. Zo zijn ze onder andere op zoek naar testers met een lichamelijke beperking en een psychische beperking. "We willen bijvoorbeeld graag vermelden hoe het staat met de toegankelijkheid voor bezoekers die slecht ter been zijn en hoe het zit met de geschiktheid van de rollercoasters voor mensen boven de 50 jaar."Inmiddels hebben ruim 4000 gegadigden zich aangemeld voor de sollicitatie, maar sollicitaties zijn nog tot en met vrijdag mogelijk.

Uitmetkorting had vorig jaar ook al een vacature voor achtbaantester.

Bekijk hieronder de impressie: