Nieuws Actueel

De val en wederopstandig van een arrogante CEO

Rik Nizet 19 oktober 2015

Val van een arrogante ceo middelgroot

De maatschappij spreekt volop over topmannen die er een zooitje van maken en vervolgens vertrekken met een riante vertrekpremie op zak. De businessroman Wahlberg - Het verhaal van een CEO van Arvid Buit biedt een inkijk in de onbekende wereld van topbestuurders.

Het boek gaat over CEO Dirk Wahlberg, die met zijn narcistische en arrogante houding zowel zijn zakelijke als persoonlijke geluk op het spel zet. CEO Walhberg blijkt een directeur die volledig vastloopt, maar langzaam weer opklimt en leert op welke manier hij een positieve draai kan geven aan zijn nieuwe ontdekkingen. MenselijkheidArvid benadrukt in zijn businessroman het belang van menselijkheid en persoonlijke ontwikkeling voor leiders om succesvol te zijn. "Omdat ik geloof in sterke leiders als basis voor een betere en vooral mooiere wereld. Mijn poging is niet om betere executive coaches te maken, maar om leiders inzicht te geven in hun gedachten en gedrag", zegt Arvid Buit, de jongste executive coach van Nederland

Arvid BuitArvid Buit (1984) is van jongs af aan geboeid door autoriteit, onderwijs en creativiteit. Na een carrière in de theater en muziekindustrie, zette hij zijn eigen advies- en coachingbureau op. Hij sloot zich aan bij de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches) en de Vaksectie Executive Coaching.