Nieuws Actueel

Dierenzaak Reerink in Oldenzaal biedt knagers gratis vakantiebed aan

Van onze redactie 12 augustus 2015

Reerink tomatudor

En het kost ook nog niks. „Service van de zaak. Of we hier nu twintig of dertig dieren extra verzorgen, maakt ons niet zoveel uit. We bieden deze service graag om mensen een plezier te doen en ’t levert onze zaak promotie op.’’

Daarom kijkt Reerink ook niet of iemand wel of geen vaste klant is. ,,Wie hier de dieren brengt en geen klant is, kan dat wel worden. Zo bekijken wij dat.’’RisicoOm uitbraak van ziekten te voorkomen kijkt Rob ‘bij de poort’ wel even of de cavia’s geen schurft hebben of een konijn aan de diarree is. „Want dat kan snel overgaan op de andere dieren. Dat moeten we niet hebben. Natuurlijk blijft het een risico. Dieren kunnen ziek worden of overlijden. Daar kun je niks aan doen. Dat kan altijd. Maar je moet het niet opzoeken.’’HotelIn de vakantie maken gemiddeld 20 tot 25 diereneigenaren gebruik van het gratis dierenhotel. ,,We doen het al lang, dit jaar heb ik het voor het eerst op Facebook gezet om er meer aandacht aan te geven. Toen keken daar toch 8000 mensen naar. Uit het hele land werd gereageerd. Niet dat ze hier hun dier willen brengen, maar omdat ze wilden laten weten dat ze het zo’n leuk initiatief vinden."

Foto: Toma Tudor

// Posted by Reerink De dierenspeciaalzaak van Oldenzaal on dinsdag 28 juli 2015 //

Het is net vakantiepark Landal bij Reerink. Vele knaagdieren worden door ons verzorgd terwijl de baasjes genieten van hun vakantie. Natuurlijk bij Reerink, de dierenspeciaalzaak van Oldenzaal.

Posted by Reerink De dierenspeciaalzaak van Oldenzaal on maandag 27 juli 2015