Nieuws Actueel

Doe dit NOOIT voor je sollicitatiegesprek

Bram de Vrind 20 februari 2015

Een gevalletje boontje komt om zijn loontje. Een man die op weg was naar zijn sollicitatie schold een medepassagier uit in de metro. Het bleek de HR-medewerker te zijn bij wie hij even later op gesprek moest.

Dat twitterde de HR-manager, Matt Buckland. Hij was met de metro opweg naar zijn werk bij Forward Partners, een investeringsmaatschappij in Londen, toen er een man tegen hem opbotste. Dat gebeurde op een maandagochtend bij Monument Station. "Ik leunde naar een kant om iemand anders uit de trein te laten en ik denk dat hij dacht dat ik gewoon in de weg stond", zei hij tegen BuzzFeed.

Fuck yourself"Hij duwde en ik draaide me om, en legde uit dat ik er ook uit moest, maar hij wurmde zich erlangs en zei vervolgens 'go fuck yourself'."

Grillen's Middags kwam Buckland de man weer tegen, toen voor het afnemen van het sollicitatiegesprek. De sollicitant kreeg de baan - weinig verrassend - niet, maar de twee hebben wel een geanimeerd gesprek gehad over de grillen van de ochtendspits.

Karma - the guy who pushed past me on the tube and then suggested I go F myself just arrived for his interview...with me...

— Matt Buckland (@ElSatanico) February 16, 2015