Nieuws Actueel

Dream Fireworks verzorgt vuurwerkshows boven Rotterdam en Den Haag

Van onze redactie 30 december 2014

De havenstad wil de mooiste vuurwerkshow van Nederland hebben en kwam in de zoektocht naar een geschikte leverancier uit bij Dream Fireworks. ,,Het gaat prachtig worden”, weet eigenaar en directeur Frits Pen. De Twentse ondernemer heeft eigenhandig de show in de steigers gezet.

Visitekaartje

Ook vorig jaar verzorgde Dream Fireworks al het vuurwerk in Rotterdam. De show die destijds werd weggegeven, zorgde er voor dat ook de Staatsloterij in samenwerking met de gemeente Den Haag bij Pen aanklopten voor een show tijdens de jaarwisseling. Beide shows zijn een visitekaartje voor het bedrijf en kunnen voor veel nieuw werk zorgen. „Grote shows zullen de komen de jaren nog veel belangrijker worden. Er is duidelijk een beweging gaande om consumentenvuurwerk steeds meer aan banden te leggen en te vervangen door shows die door gemeenten op centrale plekken worden gegeven. Dan moeten die shows natuurlijk ook wat te bieden hebben. Wij laten zien dat we het aankunnen.”

Foto: Dream Fireworks van eigenaar Frits Pen verzorgt tijdens de jaarwisseling grote shows in Rotterdam en Den Haag. (Robin Hilberink)