Nieuws Actueel

Duits eethuis Wilhelmus in Almelo in paar maanden gegroeid van vier naar dertien medewerkers

Van onze redactie 11 september 2015

Michael Reuvekamp koffiehuis Wilhelmus frans nikkels

Bij Wilhelmus gaan dagelijks veertig tot zestig schnitzels de keuken uit. „En in die acht maanden hebben we meer dan vijfduizend Duitse braadworsten verkocht. Dan doe je het toch goed”, zegt Reuvekamp, die vanuit een uitkeringssituatie aan zijn zakelijke avontuur begon.

ActiviteitenBehalve met de Duitse gerechten, probeert de ondernemer zich te onderscheiden door extra activiteiten. Zo was er onlangs live muziek van Paco Plumtrek en in het eerste en tweede weekend van oktober speelt Wilhelmus in op het Duitse Oktoberfest. Dan staan onder andere Bretzeln, Weisswurst, Schweinshaxe en Sauerkraut op het menu en wordt er bier geserveerd in grote pullen.

Foto: Michael Reuvekamp, eigenaar van koffie- en eethuis Wilhelmus. (Frans Nikkels)