Nieuws Actueel

Echelon herontdekt zichzelf en doopt zichzelf om tot ‘Root’

Van onze redactie 7 september 2015

Echelon Root

Een bedrijf dat het lef heeft zich na dertig gezonde jaren opnieuw te positioneren. Root brengt onderscheid in een markt vol ruis door een scherpe focus op performance. Dinsdag 1 september vertelde Peter Spekreijse vol passie over de toekomst van zijn bedrijf.

Tijdelijk succesInternetland staat bol van de start-ups. Kleine en brutale bedrijven met een frisse blik op ondernemerschap, maar vaak met een tijdelijk succes. Root toont aan dat juist bedrijven met een gevestigde basis de branche verfrissen en alle beloftes wél waarmaken. Root kiest een route waarin de mens en het prestatievermogen centraal staat. Het bedrijf stelt haar klanten in staat op financieel, menselijk, technologisch en bedrijfsmatig vlak optimaal te presteren door internetservices op maat.

Grote gevolgen Ervaring leert dat de kleinste aanpassingen grote gevolgen kunnen hebben. Met het vertrouwde team van performance optimizers presenteert Root zich als de solide partner op gebied van internet connectivity en managed services.

FC Twente stadion Dinsdag 1 september werd de nieuwe naam en huisstijl officieel gelanceerd. Het netwerk van klanten en contacten is uitgenodigd voor de exclusieve bekendmaking van een grote update, zonder daarbij in detail te treden. Er stond ze een grote verrassing te wachten. De genodigden werden in het rood overgoten FC Twente stadion ontvangen. Vanwege de Twentse roots van het bedrijf de perfecte plek om het Root groots aan te kondigen.

Foto: Root