Nieuws Actueel

'Een kwestie van de juiste strategie'

Rik Nizet 3 november 2015

Datingcoach nicole vening mr right groot

Wat doen Halina Reijn, Saskia Noort, Babette van Veen en al die andere slimme single vrouwen verkeerd? Zijn ze te kritisch of zijn alle leuke mannen simpelweg bezet? Welnee, volgens datingonderneemster Nicole Vening missen ze alleen een goede liefdesstrategie. Met haar praktijkboek Mr Right - In 10 stappen naar je ideale partner gelanceerd wil Vening hoogopgeleide vrouwen de weg wijzen naar de ideale partner. Mr Right is in de ogen van datingcoach Vening geen zweverig zelfhulpboek, maar een praktisch stappenplan vol prikkelende opdrachten en leuke liefdesweetjes.

Hoogopgeleide vrouwenNicole Vening begeleidde vele hoogopgeleide single vrouwen met haar trainingsprogramma naar een evenwichtige relatie. Vening is bekend van het Net5-programma Te mooi om waar te zijn en was als expert verbonden aan Psychologie Magazine. Sinds 2013 is ze de vaste coach van datingsite PARSHIP en geeft ze liefdestips in 100% NL Magazine.

Drie miljoen singlesNederland telt bijna drie miljoen singles en dat aantal stijgt. Hoogopgeleide vrouwen hebben het extra moeilijk op deze datingmarkt. Halina Reijn doorbrak begin dit jaar het taboe rond de OK (ongewenste kinderloze) -vrouw. Tantalus kwellingInmiddels zijn ook andere BN-ers zoals Saskia Noort en Babette van Veen over de nadelen van hun single status naar buiten getreden. Het leven van een single vrouw kent veel onzekerheid en ook eenzaamheid. Daarnaast lijkt het vinden van een Mr Right soms een ware Tantalus kwelling, betoogt Vening.

Wat doen Halina Reijn, Saskia Noort, Babette van Veen en al die andere slimme single vrouwen verkeerd? Zijn ze te kritisch of zijn alle leuke mannen simpelweg bezet? Welnee, volgens Nicole Vening missen ze alleen een goede liefdesstrategie.

FacebookMet de lancering van Mr Right wordt tegelijkertijd de Facebook pagina Living life on the bright side gelanceerd een plek waar vrouwen alles kunnen leren over bewust positief leven en daten.

CursusVoor iedere vrouw die vindt dat haar leven een mooie boost kan gebruiken, heeft Vening een online cursus ontwikkeld. De deelnemer ontvangt 10 dagen lang, iedere dag een persoonlijke boodschap van Nicole. De opdrachten brengen de vrouw op positieve wijze uit haar comfortzone en leren haar meer over de Mr Right methode.