Nieuws Actueel

Een Ready Business is klaar voor verandering

Rik Nizet 19 januari 2015

De wereld verandert in een steeds hoger tempo. Dat biedt kansen, maar ook uitdagingen. Alle bedrijven - groot en klein – moeten hierop voorbereid zijn. Om in te kunnen spelen op die verandering. Vodafone helpt bedrijven om klaar te zijn voor de toekomst. Met oplossingen die bijdragen aan meer flexibiliteit, efficiency en innovatieve slagkracht.

Van vraag naar verbeteringDaarvoor brengen we eerst de bedrijfsbehoefte goed in kaart. En vertalen die vervolgens naar concrete oplossingen. Dat doen we voor kleine en grote organisaties over de hele wereld. Een voorbeeld om het dicht bij huis te houden: zo realiseerden we voor Pearle een hogere efficiency, uitstekende bereikbaarheid én kostenbesparingen.

Klaar voor groeiPearle maakt onderdeel uit van moederbedrijf Grandvision. Met een groeiend aantal winkels en een enorm klantenbestand zijn goede bereikbaarheid en efficiënte communicatieoplossingen van groot belang. Pearle wil op elk moment klaar zijn voor snelle groei. En daarbij verzekerd zijn van optimale communicatie tussen filialen, medewerkers en klanten. Zodat ook binnen één week een nieuw filiaal open kan. Dat alles is sterk bepalend voor de concurrentiepositie in een dynamische markt.

Schaalbare oplossingHet antwoord van Vodafone: een unieke combinatie van One Net, hosted telefonie waarin vaste en mobiele telefonie volledig geïntegreerd zijn. En IP/VPN waarmee de kassasystemen van alle vestigingen voor het hoofdkantoor ontsloten zijn. Deze schaalbare oplossing zorgt bovendien voor nog meer gemak: één aanspreekpunt en één helder contract tegen overzichtelijke kosten. Ook is het tijdrovende beheer van de oude telefooncentrale weggevallen.

We staan voor u klaarBenieuwd naar uw kansen en mogelijkheden? Of heeft u behoefte aan advies? Vodafone denkt graag met u mee. We helpen niet alleen uw bedrijf meer future-proof te maken. Maar zorgen ook dat u directe slagkracht in huis haalt: efficiënter werken, betere bereikbaarheid en kostenbesparingen. Eerst weten hoe u nu scoort als Ready Business? U krijgt snel een indicatie met de test op www.vodafone.nl/ready.