Nieuws Actueel

‘Een timmer timmert, een tandarts boort … maar wij zitten lekker in Velsen Noord’ slechtste slogan

Van onze redactie 15 december 2014

Tussen 8 en 14 december brachten maar liefst 2080 mensen hun stem uit in Neerlands Slechtste Slogan Verkiezing. Aannemersbedrijf Braak kwam met 28% van de 3286 stemmen als slechtste uit de bus. Hij ontvangt de Blauwe Tegel voor de Slechtste Slogan van 2014.

Eigenaar Leon Braak is bijzonder in zijn nopjes met de verkiezing. “De inspiratie kwam op een zondagochtend in bed. Ik had een bord van meters lang en moest daar wat mee…”, aldus de ondernemer tegen RTV Noord-Holland.

De volledige uitslag:

1 Een timmer timmert, een tandarts boort… maar wij zitten lekker in Velsen Noord (aannemer Braak Velsen) 28% 2 Van die sign er niet zo veel! (Robin Design) 16% 3 Uw kind, ook ons een zorg (H3O Kinderdagverblijf en kinderopvang) 15% 4 Henny’s Rits geeft één broek … voor twee billen (Henny’s Rits) 9% 5 Always in egg-tion for you! (Bouwhuis Enthoven) 8% 6 In-Koe-sief (Eetcafé de Lachende koe) 6% 7 Go fun yourself (Toyota Aygo) 6% 8 Watt ledt je? (Aerts Lighting) 5% 9 Soms vergeet de koe dat die een kalf is geweest… (kleine-rijopleidingen.nl) 4% 10 Frequent Vlaaier Kaart (Multivlaai) 3%