Nieuws Actueel

Enschedese zonwering-specialist Henny Hendriks ontvangt VMRG Keurmerk

ENSCHEDE - Zonwering-specialist Henny Hendriks, heeft het VMRG Keurmerk ontvangen. Met dit keurmerk voldoet het bedrijf uit Enschede aan de hoge kwaliteitseisen die de Vereniging van Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) stelt aan zonweringbedrijven.

Van onze redactie 10 november 2015

Hendriks nieuw zwart wit test

Volgens voorzitter en directeur van de VMRG, Bert Lieverse, betekent het keurmerk dat het bedrijf een 'gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit zonwering levert'. De bedrijven die in aanmerking komen voor het VMRG keurmerk worden jaarlijks door een onafhankelijke instantie gekeurd.

KeurmerkVoor Henny Hendriks is het VMRG Keurmerk 'een bewijs van de kwaliteit'. Isabel Hendriks vertelt in een persbericht:“Binnen ons bedrijf is meer dan een halve eeuw ervaring met zonwering en door de jaren heen hebben we tal van grote en mooie projecten uitgevoerd. Het keurmerk is voor onze opdrachtgevers een waarborg dat wij voldoen aan de hoogste eisen.”

OpdrachtenHet Enschedese familiebedrijf, dat vorig jaar haar vijftigste verjaardag vierde, voert talloze zonweringsprojecten uit in de regio. Eén van de recente, prestigieuze opdrachten is die voor de nieuwbouw van het MST (zie onderstaande afbeeldingen). Andere recente projecten zijn het complex The Huyghens van Thales in Hengelo, Unipro in Haaksbergen, ZSM De Molenkamp in Oldenzaal, Azora in Varsseveld en de appartementencomplexen De Parallel en In Accent in Enschede. Hendriks richt zich ook op de particuliere markt met zonwering en raambekleding.

FamiliebedrijfOprichter en naamgever Henny Hendriks is nog altijd actief in het bedrijf. Isabel Hendriks draagt de eer voor het pas ontvangen keurmerk dan ook op aan haar vader. “Hij heeft met zijn visie, zijn vakmanschap en niet te vergeten zijn inventiviteit de basis gelegd voor ons familiebedrijf. Daarom zijn wij nu in staat om dit niveau te halen en in de zakelijke en de particuliere markt topkwaliteit te leveren.”

Zie hieronder MST Enschede. (Bron: MST/impressie IAA Architecten)