Nieuws Actueel

Erik de Zwart wordt directeur Radio Veronica

Van onze redactie 31 oktober 2014

De 57-jarige De Zwart is al sinds 2007 de 'station voice' van Radio Veronica en dj van het programma Top 40 Hitdossier. Hij begon zijn carrière in 1980 ook bij Veronica en presenteerde toen onder meer Nederland Muziekland, de Top 40 en Countdown.

De presentator en ondernemer volgt als Station Director Niels Hoogland op, die de onderneming per 1 november verlaat.

Veranderingen Telegraaf Media Groep (TMG) voert per 1 november meer veranderingen. Harry de Wit gaat TMG Landelijke Media leiden. Bij Holland Media Combinatie (HMC) krijgen Gert Jan Oelderik en Ferdy

,,TMG moet krachtig inspelen op de kansen in het snel veranderende medialandschap en tegelijkertijd de resultaten van de bedrijfsvoering verbeteren. Met deze nieuwe benoemingen bereiken we een aanzienlijke versterking van de directieteams'', stelt topman Geert-Jan van der Snoek.

Belangrijke opdracht is het realiseren van groei. Van der Snoek: ,,Ook moet de bedrijfsvoering op orde worden gebracht en meer synergie worden behaald door samenwerking tussen mensen en bedrijfsonderdelen. Alle nieuw benoemde personen hebben veel ervaring in de mediawereld en binnen onze onderneming."