Nieuws Actueel

Ex-voetballer Kenneth Perez komt met Golf-app

Caroline Spilt 4 maart 2015

Perez golf app groot

Kenneth Perez, is ex-voetballer bij onder andere Ajax, PSV en FC Twente en momenteel analist bij Fox Sports. Ook is de Deen een fanatiek golfer (handicap 3.6) en co-founder van de nieuwe app Golf@.

Golf@ wordt het ontmoetingsplatform voor golfers, golfclubs en golfprofessionals. Golf@ is pas sinds 1 maart gratis te downloaden in de App-store en Google Play en er is nu al sprake van een ware golf hype van aanmeldingen. "Vorige zomer heb ik me er geregeld aan geïrriteerd: het perfecte golfweer, ruimte in mijn agenda maar niemand om de golfbaan mee in te gaan. Met Golf@ spreek je veel makkelijker af voor een rondje met spelers van jouw niveau", zegt Kenneth Perez.

Extra'sClubs kunnen ook clubactiviteiten zoals maandbekers communiceren. Zo hoeft de golfer geen enkel clubnieuws meer te missen. Teachingpro's krijgen er via Golf@ ook een prachtig platform bij om hun agenda nog beter te vullen.

Perez' ambities"Ik golf nu 4,5 jaar en speel heel veel. Ik houd van golf, stiekem droom ik van spelen op de Senior Tour al besef ik heel goed dat handicap 3.6 nog niet zo veel voorstelt. Maar ik ben 40 dus ik heb nog tien jaar."

De app is gratis te downloaden bij de App Store of Google Play, met de zoekterm 'golfat'.