Nieuws Actueel

FD Gazellen: Aeves is Neerlands nieuwe groeibriljant

Bram de Vrind 1 december 2014

Met een omzetgroei van een duizelingwekkende 1945 procent is consultancy- en interimbureau Aeves het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Dat werd maandag tijdens de FD Gazellen Awards bekendgemaakt.

Lees ook:

De ondernemerslessen van TomTom

Het Bussumse Aeves is gespecialiseerd in consultancy en detachering in de branches inkoop, sales en marketing. Het bedrijf draaide in 2013 een omzet van 2,9 miljoen euro. Dat is een groei van 1945 procent in drie jaar. Interview met de mede-oprichter van Neerlands nieuwe groeibriljant, Sherief Abdalla.

Ne-gen-tien-honderd procent omzetwinst in drie jaar. Hoe hebben jullie dat geflikt?"Focus, keihard werken en de juiste mensen bij elkaar zoeken. We richten ons puur op inkoop, sales en marketing. Daar hebben we al ons netwerk, daarin worden we gewaardeerd. We vinden het heel belangrijk dat we onze afspraken nakomen. Net iets meer doen dan wat jij verwacht. Daarmee maak je het verschil."

Die focus op marketing, inkoop en verkoop, was die al vanaf het begin aanwezig?"We waren eerst collega's bij een adviesbureau en dachten: het kan beter, en wel in die niches. We focussen ons met de detachering op vooral op de kandidaten, minder op de klanten. Als de kandidaat bij een bedrijf wordt geplaatst waar hij zijn passie kan nastreven, dan is de goede match gemaakt."

Waar willen jullie over vijf jaar staan?"In 2020 willen we een omzet van 25 miljoen euro draaien. We zijn veel afhankelijk van ons netwerk dus we moeten onze business verbreden. Dan moet je denken aan aanpalende vakgebieden zoals engineering. Daarvoor gaan we mensen in huis halen die daar veel verstand van hebben."