Nieuws Actueel

Fleksy viert wereldrecord met korting

Van onze redactie 19 november 2014

Inmiddels is dat oude typerecord (van een vooraf vastgestelde tekst) opnieuw verbroken met Fleksy en om dat te vieren is het toetsenbordje nu goedkoper te downloaden.

Fleksy is in de Androidwereld al een gevestigde naam. Samen met Swipe en SwiftKey strijdt Fleksy om de titel van populairste toetsenbord. De drie hebben ieder hun eigen sterke en zwakke kanten, maar Fleksy is vooral gericht op snelheid. Naar eigen zeggen is razendsnel typen met Fleksy mogelijk omdat het toetsenbord de 'beste autocorrectfunctie ter wereld heeft'.

Om het nieuwe wereldrecord van 17 seconden - het oude stond op 18,19 seconden - te vieren kunnen Androidgebruikers het toetsenbord voortaan voor 1,60 euro kopen in de Google Play Store. Daarmee is de prijs van het klaviertje gehalveerd. Sinds iOS 8 kunnen ook Applegebruikers wisselen van toetsenbord en ook in de App Store staat Fleksy. Voor iOS kost de app 0,89 euro, maar is het aan te vullen met in-app-aankopen.

Androidgebruikers kunnen Fleksy overigens ook eerst uitproberen. Een uitgeklede versie is gratis te downloaden in de Google Play Store.