Nieuws Actueel

Floortje Dessing blij dat ze weer kan reizen

Van onze redactie 30 december 2014

De reislustige presentatrice werd ziek na een tekenbeet, die ze waarschijnlijk opliep in Zweden. Lang was niet duidelijk wat haar mankeerde. Die onzekere periode noemt Dessing in het AD 'verschrikkelijk'. Naarmate het beter met haar ging, kon Floortje er steeds beter mee leven. Volgens presentatrice waren er geen medicijnen voor haar kwaal en heelde haar lichaam zichzelf. Magisch, aldus Dessing.

Om weer fit te worden voor toekomstige reizen, fietste Dessing naar eigen zeggen honderden kilometers. Ze zegt dat wat dat betreft haar lijf net zo sterk is als haar wilskracht. En het belangrijkste: ze heeft geen blijvende schade overgehouden aan het hele gebeuren.

Ter afsluiting laat Dessing nog weten dat ze zich door de ziekte niet heeft laten afschrikken en dus voorlopig nog wel zal doorgaan met reizen. "Dat avontuur zit in me gebakken." Vanaf nieuwjaarsdag is ze dan ook weer te zien in het programma Floortje naar het einde van de wereld. "Ik ben een ontzettend blij, dankbaar en tevreden ei."