Nieuws Actueel

Foto's Nederlandse modellen: Oranje boven bij Victoria's Secret

Bram de Vrind 3 december 2014

Oranje boven bij de langverwachte modellenshow van Victoria's Secret 2014 dinsdag in Londen. Maar liefst vijf pikante Nederlandse 'angels' maakten hun opwachting tijdens het evenement van het lingeriemerk: Doutzen Kroes, Imaan Hammam, Romee Strijd, Bregje Heinen en Maud Welzen.

Petitie tegen Victoria's SecretDoutzen schittert in lingerieDoutzen zingt kerstgroet

EngelenvleugelsTijdens het evenement werden de allernieuwste creaties van het lingeriemerk getoond. Natuurlijk was de fraai afgetrainde Doutzen Kroes van de partij. Maar naast Neerlands topmodel showden dus ook Romee Strijd, Maud Welzen, Bregje Heinen en Imaan Hammam pikante lingeriecreaties alsook de inmiddels bekende engelenvleugels die het handelsmerk zijn van Victoria's Secret.

500 calorieënOm in topconditie te zijn werden 'onze' deernes voorafgaand aan de show op een streng dieet gezet, meldde de Britse tabloid The Sun. Ze zouden dagelijks een maaltijd krijgen waar minder dan 500 calorieën inzitten en twee uur langer dan normaal in de sportshool trainen. Bovendien moesten de dames steevast voor 2 uur 's nachts het bedlampje op het nachtkastje doven, opdat ze met een frisse blik op de catwalk zouden verschijnen.

Maud Welzen

Amazing day yesterday ???? @victoriassecret @vspink

Een foto die is geplaatst door Maud Welzen (@maudwelzen) op Dec 12, 2014 at 2:08 PST

Bregje Heinen

IT'S SHOWTIME! @victoriassecret @vspink #VsFashionShow #VSFS #London @michamodels @suprememgmt

Een foto die is geplaatst door Bregje Heinen ?? (@bregjeheinenn) op Dec 12, 2014 at 11:41 PST

Romee Strijd

Kiss from backstage, get ready for the next show! ?? #VSfashionshow

A photo posted by @romeestrijd on Dec 12, 2014 at 9:47am PST

Imaan Hammam

LUSH || Yesterday at the Victoria Secret Afterparty with my love @cindybruna?? Special Thanks to @maher_1 #styling #Mugler #alaia #messikajewelry #GZ #Guiseppezanotti

Une photo publiée par Ims (@hammamimaan) le Déc. 12, 2014 at 1:26 PST

En last but not least... Doutzen!