Nieuws Actueel

Frank Rijkaard in de pannenkoekenbusiness

Lotte Grimberg 16 mei 2014

Frank Rijkaard, voormalig topvoetballer, trainer en bondschoach, maakt de overstap van de onderbroekenbusiness naar de pannenkoekenbusiness. Hij is samen met zaakwaarnemer Perry Overeem eigenaar geworden van Ridderhofstad Den Engh in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Zo meldt het AD.

De kokskleding en de sloof laat Rijkaard links liggen. Hij gaat zich vooral achter de schermen bezig houden met het pannenkoekenhuis. De echtgenote van Overveem gaat zich samen met de uitbaters van golfclub Amelisweerd aan de andere kant van de stad richten op het runnen van het pannenkoekenhuis.

Genieten van pannenkoekenDe boerderij waarin het pannenkoekenrestaurant gevestigd wordt, is door Rijkaard en Overeem overgenomen voor 727.000 euro. Het tweetal heeft voor de aankoop van het pand een bv opgericht. De boerderij gaat ook gebruikt worden voor feesten en partijen.

UnderjeansRijkaard investeerde eind jaren '90 in een onderbroekenlijn, Underjeans, die hij alweer snel verkocht. Tegenwoordig is de voetbalmiljonair overgestapt in het investeren in onroerend goed, waaronder dus ook het pannenkoekenrestaurant. Naast dit nieuwe pand in Leidsche Rijn bezit hij ook panden in Amsterdam en Den Bosch.