Nieuws Actueel

Gemeente Enschede doet mee aan onderzoek MKB vriendelijkste gemeente

Van onze redactie 22 september 2015

Werk kantoor ondernemen economie Thinkstock

De vragenlijst kunt u tot 19 oktober invullen. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Waarom u mee moet doen? Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor een leefbare binnenstad, voor welvaart, enz. Daarom is het voor gemeente Enschede belangrijk om te weten of zij op de goede weg zitten of welke onderdelen van het beleid volgens u beter kunnen. Krijgt u ‘waar voor uw geld’? Dit onderzoek geeft de gemeente de noodzakelijke inzichten daarvoor. Zo proberen zij hieraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen. Tegelijkertijd dingen zij mee naar de prijs ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.’ Een titel die Gemeente Enschede met ere wil dragen. Dat betekent immers dat het ondernemersklimaat op orde is.

Inhoud vragenlijstHet onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers:1. De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers2. Het imago van de gemeente3. Communicatie en beleid van de gemeente4. Beleving van gemeentelijke lasten

Vragen? Het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Mocht u vragen hebben over dit onderzoek, neem dan contact op met Yannick Abrahams, projectleider onderzoek binnen Lexnova, op 050-313 11 33 of mkb@lexnova.nl.

Foto: Thinkstock