Nieuws Actueel

Geordie Shores hebben geen sterallures

Van onze redactie 5 april 2015

Image 4842010

Het MTV-programma waarin te zien is hoe de jongeren in een huis samenwonen, uitgaan, drinken en ruziemaken wordt in veel landen goed bekeken. Aaron vertelt dat hij er zelf liever niet naar kijkt. "De eerste aflevering waar ik in zat heb ik bekeken, maar ik vind het vreselijk. Ik kan er gewoon niet naar kijken, dus ik doe het niet meer." Chalmers zijn vrienden kijken er wel naar. "Dus ik hoor het wel van hen als ik iets stoms of leuks heb gedaan."

Heftig De jongens waren in Amsterdam om te praten over het nieuwe 10e seizoen van de serie, dat begint komende week. Volgens Gaz en Aaron wordt het net zo heftig als de vorige seizoenen. "Je ziet ons weer ruzie maken, vechten en drinken. Dat zal nooit veranderen in Geordie Shore", vertelt Gaz. En wat is er anders? James Tindale en Vicki Pattison zijn vertrokken, zij waren sinds het begin van Geordie Shore bij het programma betrokken. "Het is jammer dat ze er niet meer zijn, maar daar hebben we goede vervanging voor gekregen. Het werkt nog steeds, er is nog steeds veel gedoe als we met elkaar zijn", vervolgt Gaz lachend.

Vriendin Hoewel de jongens en meisjes in het programma aan flink wat verleidingen worden blootgesteld, heeft Gary sinds kort een vriendin. "Ik doe dit al 10 seizoenen, dus ik heb alles wel een beetje gezien", aldus Gaz. "Voorheen ging ik overal waar we waren op de vrouwen af. Nu heb ik iemand ontmoet die ik echt leuk vind, je zal zien aan het einde van het seizoen heb ik nog steeds een vriendin", zegt hij lachend.

Hoe het komt dat mensen het na 9 seizoenen nog steeds leuk vinden om naar Geordie Shore te kijken? "Mensen vinden het nou eenmaal heerlijk om naar drama op televisie te kijken en dat is Geordie Shore ten voeten uit." Aan stoppen denken de jongens nog lang niet. "Zo lang er leuke mensen in het programma zitten, ga ik door", aldus Gaz.

Kledinglijn Toch focust de Geordie Shore-ster zich ook op andere dingen. "Ik heb een eigen nachtclub en een kledinglijn. Geordie Shore is onwijs leuk, maar je moet ook op andere paarden wedden." Aaron sluit zich hier helemaal bij aan. "Ik doe dit pas een jaar, maar mijn doel is om zoveel mogelijk geld te verdienen. Ik wil er nu van genieten, want het kan morgen afgelopen zijn."

Het nieuwe seizoen van Geordie Shore start 12 april om 22.00 uur op MTV.