Nieuws Actueel

Geplaagde horecasector wisselt ideeën uit op Horecava

Ondernemers in de horeca zijn weer klaar om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen op de vakbeurs Horecava in de RAI in Amsterdam. Op dit evenement, dat duurt van maandag tot en met donderdag, zijn horecaondernemers aanwezig om zicht te krijgen op de laatste trends en startups. Er zijn onder andere wedstrijden voor het lekkerste broodje en de lekkerste pasta.

ANP 9 januari 2023

ANP090123038 1

Dinsdag 10 januari, van 11.00 tot 13.00 uur kijkradio op New Business Radio, YouTube en op onze homepage: Het 'jaar van de horeca' centraal in De Ondernemer Live

De horeca is weer volop open na coronabeperkingen. Dat geldt ook voor de Horecava, die de afgelopen twee jaar niet in optima forma doorging vanwege de pandemie. Inmiddels staat de sector voor nieuwe uitdagingen zoals de hoge inflatie en het grote tekort aan personeel. Daar zal branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) tijdens een persconferentie maandagochtend zijn licht over laten schijnen in een terug- en vooruitblik.

De Horecava wordt al meer dan 65 jaar georganiseerd. Er komen zo’n 65.000 verantwoordelijken uit de horeca op af, van 'sterrenrestaurants tot fast casual'. Innovatie is een belangrijk onderdeel van de beurs.

Lees ook: Horeca over biertje van 3,50 euro: 'Hou op, schei uit'

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws