Nieuws Actueel

Gladde beentjes tijdens het WK

Lotte Grimberg 27 juni 2014

Dat de gemiddelde man het WK-voetbal op de voet volgt, is algemeen bekend. Maar wat doet vrouwlief tijdens de wedstrijden, want zappen naar één van haar favoriete series is uit den boze als het fluitsignaal geklonken heeft. Zij werken aan hun uiterlijk, blijkt uit cijfers van Treatwell.nl, de grootste boekingssite voor kapper- massage- of beautybehandelingen.

FluitsignaalHet aantal mannelijke bezoekers daalt tot 0 tijdens het WK, terwijl het aantal vrouwen dat een schoonheidsbehandeling boekt gelijk blijft. Een bevestiging dus voor wat iedereen al dacht: vrouwen blijken veel minder om voetbal te geven en kiezen inplaats van een spannende wedstrijf voor het boeken van hun favoriete schoonheidsbehandeling. Mannen daarintegen zijn vanaf het fluitsignaal maar met één ding bezig: de wedstrijd. Opvallend is wel dat mannen voor en na de wedstrijd juist weer bovengemiddeld online zijn.

Opmerkelijk is ook dat vrouwen dit WK extra op willen vallen, want met name de boekingen voor uiterlijke verzorging springen eruit. Zo boekt een vrouw tijdens een WK-wedstrijd van Oranje bij de kapper, een nagelsalon en bij de waxbar.