Nieuws Actueel

GoalGorilla sleept Dutch Interactive Award in de wacht

Van onze redactie 22 mei 2015

Goal Gorilla Twitter

Het bedrijf van Taco Potze en Mieszko Czyzyk heeft met Greenpeace Greenwire een platform ontwikkeld voor vrijwilligers van de internationale milieuorganisatie. Op het platform kunnen vrijwilligers ideeën, ervaringen, kennis en expertise met elkaar uitwisselen. Inmiddels wordt in tien landen gebruik gemaakt van Greenpeace Greenwire.

Case met potentie

De jury van de Dutch Interactive Awards omschrijft de winnende case van GoalGorilla als een onderwerp met impact en een goede schaalbaarheid. ,,Het is een mooi platform om mensen met elkaar te verbinden. Een interessant concept omdat de organisatie wordt omgekeerd en dat de community, gemotiveerde vrijwilligers, de macht krijgt. Een case met zeer veel potentie.”

Naast GoalGorilla was ook het Enschedese internetbureau TriMM genomineerd voor twee Dutch Interactive Awards. Zowel in de categorie Corporate als in de categorie B2B & Professional Services greep het bedrijf echter naast de prijzen.

Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards werden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt en zijn een initiatief van de online business titel Emerce en de branchevereniging voor internetbureaus DDA. De award geldt als de grootste prijs op online gebied in Nederland. In totaal werden er 247 cases aangemeld, verdeeld over elf categorieën. Van alle aanmeldingen bleven uiteindelijk 55 nominaties over.

Yes! We won!!! :D #dia15 gorilla team shines. case: http://t.co/1jSBEzSBa3pic.twitter.com/m7NJSoSM6W

— GoalGorilla (@GoalGorilla) 21 mei 2015

Foto: Twitter