Nieuws Actueel

Gouden Gazelle voor AlkaVitae

Van onze redactie 25 november 2015

Alkaviteafdgazelleontzuren1065

AlkaVitae timmert hard aan de weg. Gisteren, op dinsdag 24 november, ging deze specialist in ontzuren met een felbegeerde FD Gouden Gazelle naar huis. Deze awards worden jaarlijks door het Financieele Dagblad uitgereikt aan Nederlandse ondernemershelden, de Brabantse editie vond plaats in het Bredase Grand Theatre.

In de categorie kleinbedrijf voor de provincies Limburg en Brabant waren maar liefst 37 genomineerden en werd AlkaVitae bekroond als Brabants snelste groeier. Tussen 2012 en 2014 realiseerde het bedrijf een omzetgroei van niet minder dan 931%. Vereiste voor deelname is een omzetgroei van minimaal 20% over drie jaar plus winst in het afgelopen jaar. In totaal waren er 490 deelnemende bedrijven, waarvan 81 uit Brabant. Eerdere FD Gouden Gazellen-winnaars zijn toonaangevende spelers op de ondernemersmarkt, zoals TomTom en AFAS.

AlkaVitae is specialist in lichaamsontzuring. Het bedrijf is in 2010 opgericht door Peter-Ernst Ohms en Willem-jan Wijnstra. Met haar hoofdkantoor in Eindhoven en verkoopkantoren in Düsseldorf en Londen legt het innovatieve bedrijf zich volledig toe op het ontwikkelen van producten die het lichaam ontzuren en het zo haar natuurlijke, basische gezondheid teruggeven. Momenteel bestaat het assortiment uit een zestal producten onder de geregistreerde merknaam Alka® die verkrijgbaar zijn bij vakdrogisten, gezondheidswinkels, natuurwinkels en in de online webshop.