Nieuws Actueel

Grolsch exclusieve drankleverancier op Scheveningse Pier

Van onze redactie 16 juli 2015

Daniel Romita Grolsch Drankenhandel De Klok Niels Cransberg Grolsch Willem Gaymans Kondor Wessels Vastgoed en Hans Poul Veldhuyzen van Zanten Dan Zep

De Twentse bierbrouwer zal de exclusieve bier- en drankenleverancier voor alle horecaondernemers op de Scheveningse trekpleister zijn. Daarnaast zal Grolsch samen met de nieuwe eigenaren bepalen welke evenementen en festivals er op De Pier zullen plaatsvinden.

Renoveren Projectonwikkelaar Kondor Wessels Vastgoed en hotelbedrijf DanZep kochten het bouwwerk in oktober 2013. Sindsdien is er hard gewerkt om de Scheveningse Pier te renoveren. Binnenkort gaat de bezienswaardigheid weer open voor publiek.

Cultuur en muziekDe evenementen en festivals die de eigenaren samen met Grolsch willen gaan organiseren maken een belangrijk deel uit van het vernieuwde concept van De Pier. Cultuur en muziek zullen de kern van de programmering vormen.

KornuitGrolsch wil vooral het biermerk Kornuit op de kaart zetten in Scheveningen. “We vinden het merk heel goed passen bij het vernieuwde concept van De Pier,” zegt Ralph Rietveld, sales manager bij Grolsch. “De Pier biedt Kornuit een uitstekend platform om zich te presenteren aan duizenden evenement- en festivalliefhebbers.”

Foto: Daniel Romita (Grolsch, Drankenhandel De Klok), Niels Cransberg (Grolsch), Willem Gaymans (KondorWessels Vastgoed) en Hans-Poul Veldhuyzen van Zanten (DanZep)