Nieuws Actueel

Heeft Gordon Moszko gered?

Martijn Vervest 3 december 2014

De veiling van huisraad en schilderijen van voormalig strafpleiter Bram Moszkowicz is van de baan. Dat hebben Moszkowicz' advocaat Herman Loonstein en advocaat Gabriel Meijers woensdag bekendgemaakt. Meijers had nog geld tegoed van Moszkowicz en wilde de spullen laten veilen. Hij laat weten dat tot "tevredenheid van beide partijen" een schikking is getroffen. Eerder werd bekend dat zanger en presentator Gordon bereid was hem geld te lenen om zijn schulden af te lossen.

Gordon betaalt rekening Moszkowicz Bram Moszkowicz financieel aan de grond Moszkowicz raakt alles kwijt Veiling Moszkowicz gaat niet door Wat valt er te halen bij Mosko

Een deurwaarder dreigde de woning van de voormalig advocaat woensdagochtend leeg te halen. Advocaat Gabriel Meijers wilde de spullen van zijn ex-collega, die na tuchtzaken van het tableau werd geschrapt, op een veiling laten verkopen om een openstaande rekening wegens juridische bijstand te vereffenen. Volgens Loonstein is de zaak echter afgesloten. "Er is dinsdagavond laat een regeling getroffen waardoor deze kwestie finaal van de baan is", aldus de advocaat.Geen detailsVolgens Loonstein is "dinsdagavond laat een regeling getroffen waardoor deze kwestie finaal van de baan is". Zowel Loonstein als Meijers zeggen niet op de inhoud van de regeling in te kunnen gaan.GordonEerder werd bekend dat een groot deel van de inboedel van oud-advocaat Bram Moszkowicz mogelijk niet wordt geveild, omdat zanger en presentator Gordon zijn schulden zou betalen. "Ik betaal de rekening", zei Gordon woensdag in De Telegraaf. "Als het weer wat beter met hem gaat, betaalt 'ie het maar terug", liet Gordon weten. "Ik vind het onvoorstelbaar dat Bram kennelijk door al zijn vrienden en familie in de steek wordt gelaten."