Nieuws Actueel

Het groeigeheim van De Tuinen

Bram de Vrind 12 oktober 2015

De tuinen ceo groei masterclass 335

Colinda Hoegee is CEO van De Tuinen. Sinds haar komst veranderde De Tuinen van verlieslijdend bedrijf in Nederlands snelstgroeiende retailketen met 162 vestigingen en ambitieuze plannen.

Leren van Colinda's bijzondere aanpak? Schrijf je in voor de Nationale Groeimasterclass op 27 oktober.

Lees ook:

Verwen je klant'Zoek mensen die beter zijn dan jij'Goeroes laten bedrijven groeien

Op zoek naar de groeiformule: Colinda Hoegee from Amstelworks on Vimeo.

27 oktober: Nationale GroeimasterclassOp 27 oktober is de tweede editie van de Nationale Groeimasterclass. In deze masterclass gaan wereldberoemde groei experts en Nederlands beste groeiondernemers de diepte in om ondernemers de geheimen achter bedrijfsgroei uit te leggen.

De masterclass wordt georganiseerd door NLevator, samen met zo’n 75 organisaties die specifieke diensten verlenen aan groeibedrijven.

De sprekerslinie is indrukwekkend. Na de opening door Harold Goddijn (Tomtom) start ’s werelds bekendste goeroe op het gebied van bedrijfsgroei, Verne Harnish. Harnish, bekend van de Rockfeller Habits groeimethode en zijn laatste boek ‘Scaling Up’ staat garant voor een uitermate praktische aanpak voor het creëren en managen van snelle groei. Naast Verne Harnish spreken financieel groeigoeroe Greg Crabtree (Profit, Purpose, Impact) en visionair Paul Hughes (Growth Leadership).