Nieuws Actueel

Het nieuwe tijdperk van overwerkmaaltijden

Lotte Grimberg 14 januari 2015

Altijd aan een pizza of patatje oorlog tijdens het overwerken? Dat is nu verleden tijd. Food Connect introduceert de maaltijdmachine. Zoals zij het zelf zeggen 'een automaat die ervoor zorgt dat er elke dag een gezonde en verantwoorde maaltijd verkrijgbaar is.' Van Hollandse pot tot een pasta bolognese, alles komt uit de automaat rollen.

KoksMet één druk op de knop komt de gewenste maaltijd naar voren. Deze gerechten zijn bereid door de koks van Food Connect. Een deel van de maaltijden wordt thuisbezorgd. Het andere deel wordt beschikbaar gesteld voor de maaltijdmachine. Hoelang de maaltijden in de machine vertoeven is onbekend.

MagnetronsOm de maaltijd niet koud op te hoeven nuttigen, levert Food Connect ook speciale magnetrons bij de maaltijdmachine. Dat wordt dus aanschuiven aan tafel en genieten van je overwerkhap.

StamppotPer seizoen zijn er nieuwe maaltijden in de machine te plaatsen. In de zomer kan er genoten worden van onder andere chili con carne en bami met babi pangang en in de winter worden je smaakpapillen verwend met stamppot en prei-gehaktschotel.