Nieuws Actueel

Hof van Twente richt kerstwebshop op om plaatselijke economie te stimuleren

Van onze redactie 21 november 2014

Wethouder Wim Meulenkamp roept ondernemers op om gebruik te maken van het aanbod van de lokale winkeliers. Volgens hem is dat een goede manier om de plaatselijke economie te stimuleren.

WebshopDe gemeente doet dat zelf ook. Medewerkers van de gemeente kunnen hun kerstpakketten zelf samenstellen met producten van lokale winkeliers. Dat kunnen ze doen via de digitale ‘kerstshop’ die speciaal daarvoor is ingericht.

AanmeldenAls ondernemers mee willen doen aan deze kerstwebshop, kunnen zij dit voor 1 december doorgeven via een mail naar hofvantwente@lokaalkerstpakket.nl. In de mail moeten zij bedrijfsnaam en contactgegevens vermelden. Deelnemende winkeliers kunnen maximaal vijf producten in de webshop plaatsen. Ze moeten zelf productfoto’s, prijzen en teksten aanleveren. Lokaal Kerstpakket verzorgt de webshop.

Het kerstpakket kan worden samengesteld tussen 20 december en 10 januari. In deze periode ontvangen de winkeliers de bestellingen. Van 18 januari tot 7 februari kunnen de producten worden afgehaald op vertoon van de mailbevestiging van de bestelling.

Foto: Hollandse Hoogte