Nieuws Actueel

Hoofdkantoor Gapph in kerkgebouw

Gapph leegstandbeheer vierde vorige maand zijn tweejarig bestaan. Deze maand betrekt het bedrijf een nieuw hoofdkantoor in Eindhoven. Vanaf maandag huist Gapph in de voormalige pastorie van De Steentjeskerk. Een monumentaal pand op een centrale locatie in Eindhoven, vlakbij het Centraal Station en het Philips Stadion.

Van onze redactie 26 oktober 2015

Eindhoven Steentjeskerk1065

Gapph heeft in de afgelopen twee jaar een enorme groei doorgemaakt. Mede door de overname van Interim places in april van dit jaar, is Gapph uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende experts op het gebied van tijdelijk beheer en exploitatie van leegstaand vastgoed. Op dit moment bestaat het team van Gapph uit 55 ervaren specialisten in leegstandbeheer.

Eindhoven is, met het oog op de groeiambitie van Gapph in binnen- en buitenland, een strategische keuze. Op het kruispunt van grote wegen en met Eindhoven airport om de hoek, ligt de rest van Nederland en Europa binnen handbereik.Naast het hoofdkantoor in Eindhoven heeft Gapph regiokantoren in Utrecht, Breda, ’s-Hertogenbosch en Veenendaal. Ook heeft Gapph een vestiging in Londen.

De Steentjeskerk De Steentjeskerk is een markant gebouw. Het Rijksmonument is in 1919 gebouwd onder regie van architect J.H.H. van Groenendaal. Het ontwerp is ontleend aan de basiliek van St. Laurentius buiten de Muren in Rome. De Steentjeskerk bestaat uit een kerk, pastorie en kosterswoning. De begane grond van de pastorie gaat nu dienst doen als hoofdkantoor van Gapph.