Nieuws Actueel

Horecabedrijven ’t Oale Roadhoes, Eetcafé Fox en Fortkamp slaan handen ineen op dorpsfeest

Van onze redactie 24 april 2015

T Oale Roadhoes Frans Nikkels

Daar is om 16.00 uur de prijsuitreiking naar aanleiding van de wandeldriedaagse en begint om 21.00 uur de feestavond met een optreden van de band DIFF. Naast de basiliek komt een snackwagen die door de gezamenlijke horecabedrijven is gehuurd. „Tijdens de kermis in Tubbergen trekken we al samen op en dat doen we nu weer. Het is heel simpel: we regelen het samen en delen de inkomsten door drie. Enige aantekening hierbij is dat er verschillen kunnen ontstaan als een bedrijf meer personeel inzet dan het andere. Daarom hebben we per personeelslid een vergoeding afgesproken”, zegt Ruud Droste van ’t Oale Roadhoes.

In eerste instantie zou de tent op het Raadhuisplein worden gezet. „Maar vanwege alle activiteiten in het centrum is daar van af gezien”, aldus Droste. Naast de kassa kunnen bezoekers van 18 tot en met 25 jaar een bandje halen dat dient als alcoholbewijs. Mensen ouder dan 25 jaar hoeven niet zo’n bewijs te halen.

Foto: 't Oale Roadhoes slaat de handen ineen met Eetcafé Fox en Fortkamp tijdens de afsluiting van de drie bruisende dagen in Tubbergen. (Frans Nikkels)