Nieuws Actueel

House of Snobs wil als een warme mantel zijn

Van onze redactie 30 december 2014

Naast Kuipers nemen ook Marc Lubach (haarmode), Jurgen Langezaal (mannenmode), Carien van der Kolk (nagelstudio), Angelique Collet-Asbreuk (wimper extensions), Donja (medische pedicure), Galerie relievo’s Van Gogh (3D-reproducties van schilderijen van Van Gogh) en een kliniek voor botox en fillers deel aan het House of Snobs. Daarnaast fungeert Robert Nederveen als gastheer in de winkel.

De naam van de voormalig modekoning van Enschede siert ook de gevel. Kuipers: ,,House of Snobs’ hebben Robert en ik al pratend in de auto bedacht. Die naam past bij het concept. En Robert Nederveen is een bekende naam, een merk. Zijn parfumeriezaak trekt klanten uit bijvoorbeeld Delft, zeg maar geurfetisjisten, die er speciaal voor naar Enschede komen om geuren te testen.”

Bezoekers verrassen

House of Snobs wil meer zijn dan alleen een winkel, geeft Kuipers aan. ,,We gaan één keer per maand een event organiseren. De tijd dat je de deuren maar hoefde open te zetten en de klanten binnen kwamen, is voorbij. Je moet er veel meer bieden. We willen gezelligheid bieden. Er moet telkens iets nieuws zijn dat bezoekers verrast. Samenwerken, ook met anderen in de straat, om moeder en dochter te verleiden de stad in te gaan.”

House of Snobs is sinds 7 december geopend.

Foto: Desiree Kuipers (rechts) en Robert Nederveen. (Frans Nikkels)