Nieuws Actueel

Huuskes neemt Keuken de Boeskool over

Van onze redactie 19 december 2014

Het Enschedese Huuskes, leverancier van eten en drinken, wordt daarmee nog belangrijker voor de zorg in de regio. Huuskes verzorgt ondermeer ook de maaltijden voor de ziekenhuizen van ZGT. ,,Het bestuur van de Stichting Keuken de Boeskool is met Huuskes overeengekomen dat de Boeskool inclusief medewerkers overgaat en dat de werkgelegenheid vooralsnog wordt gegarandeerd. Daartegenover staat dat Huuskes de komende jaren de maaltijden mag leveren aan de genoemde zorginstellingen", zo meldt André Leferink, die namens de stichting een overnamepartij heeft gezocht.

Perspectief

,,Alle partijen zijn verheugd met deze transactie waarbij het sociale aspect, namelijk de werkgelegenheid en de regionale bekendheid van Huuskes doorslaggevende argumenten zijn geweest. Dit biedt voor de medewerkers een goed perspectief, terwijl de zorginstellingen zich kunnen richten op de zorg", aldus de partijen.

De klanten van de instellingen profiteren volgens De Boeskool ook, omdat de variëteit en flexibiliteit in aanbod van maaltijden toeneemt.

Foto: Hollandse Hoogte