Nieuws Actueel

Ikwilvanmijnautoaf.nl in Enschede gaat personeelsbestand ‘fors uitbreiden’

Van onze redactie 29 mei 2015

Ikwilvanmijnautoafnl 1

Om die reden organiseert het bedrijf zaterdag 6 juni een Banenmarkt. Hier kunnen werkzoekenden kennis maken met het bedrijf en andersom. “Aan de hand van iemands vaardigheden kunnen we meteen kijken welke functie bij hem of haar past. Je kan de Banenmarkt bij wijze van spreken met een nieuwe job op zak verlaten”, aldus algemeen directeur Bas Oude Luttikhuis.

WerknemersIkwilvanmijnautoaf.nl is op zoek naar 40 nieuwe collega’s, van sales managers tot administratief medewerkers en webdevelopers.

De formule is onderdeel van Dealerdirect, beheerder van een tiental online voertuigplatforms. Zij is marktleider in Nederland en België en groeit ook goed in Duitsland waar zij in 2013 is gestart.

GroeiHet bedrijf groeit al jaren als kool. Een vergelijking: in 2008 werd in oktober de duizendste auto verkocht. Nu werd datzelfde aantal al in de tweede week van januari gehaald. Directeur Bas Oude Luttikhuis runt de onderneming met onder meer zijn broer Niels en Vincent Stevens.

WerkwijzeAls dealers lid zijn van de site, mogen ze in het uitgebreide bestand kijken welke tweedehandsauto’s er op de markt zijn. Vervolgens probeert een automakelaar een deal tot stand te brengen. Daarbij bieden dealers, zoals bij een veiling, tegen elkaar op. De aanbieder van de auto spint daar garen bij. Als er overeenstemming over de prijs is, komt het tot overhandiging van het voertuig. Of de dealer haalt de auto op bij de koper, of de koper rijdt met zijn auto naar de dealer.

Foto: Ikwilvanmijnautoaf.nl