Nieuws Actueel

Installatiebedrijf Keizer uit Enschede overgenomen door Otterman uit Hardenberg

Van onze redactie 25 maart 2015

Image 4317033

De directeuren Dennis Hanstede en Martin Hulsbeek (Otterman) hebben over de overname overeenstemming bereikt met curator mr. P.E.M. Schol van Schol & Gorter Advocaten in Enschede. De doorstart vindt met vijf personeelsleden en de oud-eigenaar plaats onder de naam Otterman-Keizer Techniek BV. "Door de overname versterken wij onze positie in de regio", aldus Hulsbeek.

Opereren los van elkaar

Het moederbedrijf in Hardenberg en de nieuwe dochter in Enschede blijven wel los van elkaar opereren. De nieuwe onderneming Otterman-Keizer Techniek BV blijft na de doorstart ook gehuisvest in Enschede. Naast de van oudsher bekende werkzaamheden worden de diensten uitgebreid met elektrotechniek, ICT en industriële automatisering.

"Door de inbreng van schaalvergroting en nieuwe vakdisciplines door Otterman Techniek, zijn belangrijke voorwaarden geschapen voor een nieuwe, gezonde toekomst."

Totaalinstallateur

Het Hardenbergse bedrijf Otterman is met dertig medewerkers totaalinstallateur op het gebied van elektrotechniek, klimaatinstallaties, ICT en industriële automatisering. Het bedrijf is werkzaam in de sectoren wonen, werken, zorg en industrie.